1
2
3
4
mooie afgewerkte carport in hout
1

Geïmpregneerde carport met plat dak

2

Metalen plaat met anti condens

3

Dakgoten en afvoerbuis

4

Houten onderdak

HOUTEN CARPORTS EN PERGOLA’S OP MAAT

houten carport met berging
offerte aanvraag tuinhuis De Cock
download brochure tuinhuizen de cock

OOK HOUTEN POOLHOUSES OP MAAT

MOOIE CARPORTS

Onze houten carports beschermen uw wagen of mobilhome tegen regen, sneeuw en hagel. De continue ventilatie in uw houten carport komt ook uw wagen ten goede. De carports kunnen vrij staan of aangebouwd worden tegen de woning. Daarbij kunt u ook een combinatie maken met een aangebouwde berging of een gesloten zijpaneel. Een houten carports wordt ook steeds vaker gebruikt als overdekt terras in uw tuin.

De carports hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien wordt elke carport in onze eigen ateliers op maat gemaakt.

houten carport met zijpanelen
stevige carport in hout met berging

KNUSSE PERGOLA’S

Een houten pergola zorgt voor sfeer in uw tuin, het heeft immers een erg natuurlijke uitstraling. Hout is ook veel ecologischer verantwoord dan de meeste andere materialen. De pergola in geïmpregneerd verduurzaamd dennehout heeft een lange levensduur. Geïmpregneerd hout heeft een zachtgroene kleur en is beschermd tegen houtrot en schimmels. Een houten pergola zorgt niet alleen voor de nodige beschutting op zonnige dagen. Het is ook een sfeermaker voor je tuin.

Onze houten carports en pergola’s zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ook voor de plaatsing van tuinhoutconstructies kunt u op ons rekenen. Indien u de klus zelf wenst te klaren dan kunnen we u een zelfbouwpakket bezorgen.

13 tuinhuis modellen in showroom