1
2
3
4
5
6
7
klassevolle eiken cottage
1

Eiken palen

2

Verschillende modellen dakpannen mogelijk

3

Volle deur met zwart sierbeslag

4

Uitbreiding met mooie pergola

5

Thermowood sidings

6

Ruime poort

7

Dakgoten en afvoerpijp

EIKEN BIJGEBOUWEN OP MAAT

offerte aanvraag tuinhuis De Cock
download brochure tuinhuizen de cock
eiken cottage met pergola en carport

EIKENHOUTEN BIJGEBOUW CHARMEREN

MEERWAARDE

eiken cottage met garage

De eiken bijgebouwen brengen sfeer in de tuin en bezorgen uw woning een landelijk karakter. De eiken bijgebouwen worden opgetrokken met eiken palen waartussen uiterst duurzame thermowood sidings worden getimmerd. Beide houtsoorten zijn zeer complementair.

Eik is stevig, duurzaam en mooi hout dat uitermate geschikt is als constructiehout. De scheuren die het eikenhout haar typische landelijk karakter geeft ontstaat tijdens het droogproces. Tijdens het drogen wordt het eikenhout keihard wat de duurzaamheid van uw gebouw ten goede komt. Eik vergrijst bovendien mooi en vraagt bijna geen onderhoud. Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Daar kunt u enkele hoogwaardig afgewerkte modellen bekijken.

EIKEN BALKEN

eiken cottage met overdekt terras

Alle eiken bijgebouwen worden in ons atelier gemaakt van eerste klas eik. Wij zorgen ook voor bijpassende ramen en deuren die mee zorgen voor het tijdloze karakter van het gebouw.

Wij hebben onze eigen plaatsingsdienst om uw project uit te voeren. Onze vakmannen zorgen voor een perfecte montage ter plaatse.

Kenmerkend voor onze eiken bijgebouwen is de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ze worden stuk voor stuk op maat gemaakt met eik van de beste kwaliteit. De charmante eiken bijgebouwen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Vraag een vrijblijvende offerte!

13 tuinhuis modellen in showroom