1
2
3
4
5
6
7
unieke cottage met buxus
1

Thermowood sidings of geïmpregneerde blokhutplanken

2

Verschillende modellen dakpannen mogelijk

3

Volle deur met zwart sierbeslag

4

Uitbreiding met mooie pergola

5

Houten terras mogelijk

6

Ruime ramen

7

Dakgoten en afvoerpijp

HOUTEN BIJGEBOUWEN OP MAAT IN LANDELIJKE STIJL

houten cottage top model
prachtige cottage in tuin

BIJGEBOUWEN IN HOUT

Onze houten bijgebouwen worden vervaardigd uit thermowood sidings of geïmpregneerde blokhutplanken. De houten bijgebouwen worden gebruikt als poolhouse, cottage of landelijke schuur. De bijgebouwen zijn verkrijgbaar met verschillende modellen van dakpannen. Standaard voorzien we zwart sierbeslag op de volle deur. De ruime ramen zijn transparant of gezandstraald. Een dakgoot met afvoerbuis behoort tot de mogelijkheden. Kiest u niet voor een betonnen vloer dan biedt een houten vloer een mooi alternatief.

STEVIGE HOUTSOORTEN

Wij bieden u 2 mooie houtsoorten aan:

Verduurzaamd dennenhout wordt onder druk geïmpregneerd. Kenmerkend is de zachtgroene kleur. Het hout is dan beschermd tegenschimmels en houtrot. U behandeld best een nieuw tuinhuis niet tijdens de eerste 6 maanden. Zo krijgt het hout alle tijd om verder uit te drogen.

Houdt u van Noors dennenhout met een stevige duurzaamheid (tot klasse I/II) dan bent u vast te vinden voor Thermowood is. Dit onderhoudvrije hout vergrijst en verweerd mooi.

13 tuinhuis modellen in showroom

WIJ VERVAARDIGEN OOK MOOIE POOLHOUSES

offerte aanvraag tuinhuis De Cock

MONTAGE DIENST

Onze houten bijgebouwen zijn verkrijgbaar op maat. De gebouwen worden door onze plaatsers geplaatst volgens de regels van de kunst. Steekt u graag zelf de handen uit mouwen, dan bezorgen wij u de tuinhuizen in een zelfbouwpakket.

unieke cottage met pergola

TUINHOUTCONSTRUCTIES MET EEN ZIEL

houten cottage met garage

download brochure tuinhuizen de cock
cottage in het wit geschilderd

Bij de constructie van onze houten bijgebouwen worden de houten planken tegen een stevig kader genageld. Dit zorgt voor een verzorgde afwerkingsgraad. Een schril contrast met blokhutten die veel groffer worden afgewerkt.

U kan dit prachtige houten bijgebouw uitbreiden met een aansluitende pergola of oversteek om gezellig te genieten.
Zo creëert u een open tuinkamer!