1
2
3
4
5
6
7
houten tuinhuis Cocoon
1

Geïmpregneerd tuinhuis van 4 x 3,5 meter

2

Dakbedekking roofing shingels

3

Houten onderdak

4

Dubbele deur met ramen en cilinderslot

5

Houten vloer

6

Dakgoten en afvoerbuis

7

Grote ramen

EEN HOUTEN TUINHUIS = JARENLANG TUINPLEZIER

offerte aanvraag tuinhuis De Cock

MONTAGE SERVICE

Onze Cocoon tuinhuizen worden op maat gemaakt. Onze eigen plaatsingsploeg zorgt voor een perfecte plaatsing van het tuinhuis

tuinhuis Cocoon op tegels
13 tuinhuis modellen in showroom

DE COCOON TUINHUIZEN OGEN BIJZONDER MOOI

tuinhuis model Cocoon
tuinhuis Cocoon met pergola

TOPKWALITEIT

De Cocoon is een houten tuinhuis dat verkrijgbaar is in de verschillende duurzame houtsoorten: in geïmpregneerde den of in Thermowood. De combinatie tuinhuis en oversteek is ideaal als opbergruimte en zithoek. Het zwarte sierbeslag geeft extra cachet aan de deur. Als dakbedekking voorzien wij roofing shingels. Het onderdak wordt gemaakt uit hout. We plaatsen volle deuren met een mooi cilinderslot. De grote ramen zorgen voor een rijkelijke lichtinval.

Een dakgoot met afvoerbuis behoort tot de mogelijkheden. Wenst u een bijhorend houten terras? Ook daar kunnen we voor zorgen.

PERFECT HOUT

Voor de bouw van een houten tuinhuis gebruiken wij alleen het beste hout:

Het zachtgroen gekleurd en onder druk geïmpregneerd verduurzaamd dennehoutis extra beschermd tegen houtrot en schimmels.

Thermowood is thermisch behandeld dennenhout dat geen onderhoud vraagt omdat het een thermische behandeling onderging waardoor het haar duurzaamheid verhoogt tot klasse I/II. Dit hout gaat na verloop van tijd vergrijzen.

tuinhuis Cocoon met oversteek

download brochure tuinhuizen de cock

STEVIGE CONSTRUCTIE

De blokhutplanken worden tegen een robuust kader van het houten tuinhuis genageld. Hierdoor wordt het tuinhuis veel steviger. We tonen u graag in onze showroom waarin onze tuinhuizen verschillen van de modellen in de meeste doe-het-zelf zaken.