1
2
3
4
5
6
7
tuinhuis kubus
1

Padoektuinhuis

2

Dakbedekking EPDM

3

Houten onderdak

4

Volle enkele deur met cilinderslot

5

gezandstraalde ramen

6

Dakgoten en afvoerbuis

7

Handige oversteek

KUBUS: MODERNE TUINHUIZEN VOOR EEN STRAKKE TUIN

Tuinhuis model Kubus
tuinhuis in padoek hout

DESIGN TUINHUISJES

De Kubus tuinhuizen van De Cock, zijn tuinhuizen op maat gemaakt. Ze hebben een zeer strak design en zijn verkrijgbaar in drie duurzame houtsoorten. in padoek, in geïmpregneerde den of in Thermowood. De combinatie tuinhuis en oversteek is ideaal als opbergruimte en zithoek. Het inox sierbeslag geeft extra cachet aan uw tuinhuis. Het houten onderdak wordt voorzien van een epdm dakbedekking en alu boord profiel. U kunt kiezen tussen een enkele of een dubbele deur met een mooi cilinderslot.

Een dakgoot met afvoerbuis zijn inbegrepen

Een betonnen of houten vloer in optie te verkrijgen.

3 DUURZAME HOUTSOORTEN

De Kubus bieden wij aan in 3 verschillende houtsoorten. Naast de onder druk geïmpregneerd verduurzaamd dennehout en Thermowood Noors dennenhout bieden wij ook tuinhuizen in padoek aan.

Padoek is een uiterst duurzame houtsoort klasse I. Het is een zeer vormvaste houtsoort, ideaal voor buitenconstructies en voldoet aan hoge eisen qua uitzicht, duurzaamheid, sterkte en onderhoud. Bij plaatsing heeft dit hout een rode kleur, na enkele maanden wordt het hout mooi grijs van kleur.

showroom met tuinhuizen

KIES VOOR DUURZAME HOUTSOORTEN

tuinhuis Kubus met oversteek in padoek
offerte aanvraag tuinhuis De Cock

WIJ PLAATSEN OOK

Onze Kubus tuinhuizen zijn verkrijgbaar in de afmetingen die u wenst. De Cock kan zorgen voor een feilloze plaatsing van de tuinhoutconstructie. Wenst u geen gebruik te maken van onze plaatsingsdienst, dan bieden wij de tuinhuizen aan in zelfbouwpakket.

download brochure tuinhuizen de cock

GOED GEBOUWD

De blokhutplanken van de tuinhuizen kunnen tegen een stootje, omdat ze stevig vernageld zijn. Hierdoor krijgt het tuinhuis een moderne, strakke en hippe uitstraling. Op uw vraag kunnen we uw tuinhuis uitbreiden met een oversteek of pergola’s. Wij informeren u graag.

tuinhuis Kubus met berging