RUIM ASSORTIMENT HOUTEN TUINHUIZEN OP MAAT TE KOOP

De houten tuinhuizen van De Cock zijn comfortabel en robuust.

Alle tuinhuisjes worden op maat gemaakt

tuinhuis met plat dak en pergola

TUINHUIZEN MET PLAT DAK

De tuinhuizen met plat dak zijn razend populair. De strakke lijnen en de kwaliteitsvolle afwerking zijn daar niet vreemd aan. De mogelijkheid om een oversteek te voorzien biedt extra ruimte voor het opbergen van tuinmeubelen of voor het creëren van een gezellige loungeruimte.

2 houtsoorten

Voor dit model van tuinhuizen biedt De Cock u 2 duurzame houtsoorten voor. U kunt opteren voor geïmpregneerd grenen of voor grenen hout dat een milieuvriendelijke behandeling heeft ondergaan met thermowood. Voor meer informatie over houtsoorten staat wij ter beschikking in de showroom.

aanvraag om informatie
tuinhuis met zadeldak en dakpannen

TUINHUIZEN MET ZADELDAK

De tuinhuizen met zadeldak blijven de klassiekers onder de tuinhoutconstructies. De stevig getimmerde planken en de diverse dakbedekkingsopties zijn uniek op de markt. De afwerking met ruime ramen in helder of gezandstraald glas zijn een meerwaarde.

2 houtsoorten

Deze tuinhuizen worden al jarenlang succesvol gebouwd met geïmpregneerd grenen of met thermowood hout. Beide houtsoorten hebben door hun specifieke behandeling een stevige bescherming tegen uv-stralen, temperatuurwisselingen, regen en wind.

aanvraag om informatie
tuinhuis Kubus met oversteek in padoek

TUINHUIZEN KUBUS

De Kubus tuinhuizen herken je meteen aan hun strakke design. Het dak, de ramen en de deuren hebben een moderne minimalistische look. Dit model wordt vaak gecombineerd met een oversteek. Zo ontstaat er een uniform overdekt terras met ruimte voor tuinstoelen en een buitenkeuken.

3 houtsoorten

In tegenstelling tot de andere modellen is de Kubus ook verkrijgbaar in het hardhouten padoek. Padoek heeft is een onderhoudsvrije houtsoort die mooi verkleurd. Bij de oplevering heeft het hout een koraalrode kleur; deze zal echter na enkele maanden mooi vergrijzen. In onze showroom kunnen we u de verschillende fases van verkleuring tonen.

aanvraag om informatie
tuinhuis Cocoon met oversteek

TUINHUIZEN COCOON

De Cocoon tuinhuizen ademen gezelligheid uit. Dat komt door de speelse vormgeving van de tuinhuizen alsook door de grote raampartijen. De bijhorende houten bloembakken worden vaak in optie genomen. Een Cocoon tuinhuis wordt stevig getimmerd en voorzien van het betere sluitwerk.

2 houtsoorten

Een Cocoon tuinhuis wordt opgetrokken uit thermowood behandeld hout of uit geïmpregneerd grenen. Beide houtsoorten lenen zich uitstekend voor stevige tuinconstrcuties.

aanvraag om informatie
offerte aanvraag tuinhuis De Cock

HOUTEN TUINHUIZEN OP MAAT TE KOOP

Alle tuinhuizen worden in onze ateliers te Puurs vakkundig op maat gemaakt. Zo heeft u steeds een tuinhoutconstructie met de perfecte afmetingen. Dat maatwerk niet duur hoeft te zijn bewijzen onze prijzen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

download brochure tuinhuizen de cock