1
2
3
4
5
6
7
houten tuinhuis met zadeldak
1

Geïmpregneerd tuinhuis van 3 x 3 meter

2

Dakbedekking roofing shingels

3

Houten onderdak

4

Houten vloer

5

Oversteek vooraan 90 cm

6

Dakgoten en afvoerbuis

7

Houten terras voor tuinhuis is een optie

COTTAGE TUINHUISJES IN LANDELIJKE STIJL

download brochure tuinhuizen de cock

STEVIGE CONSTRUCTIE

De tuinhuisjes worden gebouwd met blokhutplanken die tegen een stevig kader worden genageld. Zo oogt het tuinhuisje eigentijds, strak en krijgt het een onweerstaanbare uitstraling. Wenst u uw houten tuinhuis uit te breiden met een oversteek of een pergola’s? Vraag naar de mogelijkheden in onze showroom.

geschilderd tuinhuis met zadeldak
tuinhuis met zadeldak en dakpannen
offerte aanvraag tuinhuis De Cock

EIGEN MONTAGE DIENST

De tuinhuizen met zadeldak kunnen door onze diensten geplaatst worden. Onze medewerkers zorgen voor een perfect plaatsing van alle tuinhoutconstructies. Bent u een doe-het-zelver dan leveren wij een zelfbouwpakket aan huis.

bezoek de showroom van De Cock

RUIME KEUZE IN COTTAGE TUINHUISJES OP MAAT

tuinhuis met zadeldak en bloembakken
tuinhuis met zadeldak topper

TOPKWALITEIT

De tuinhuisjes met zadeldak blijven mooi en zijn tijdloos. Ze zijn verkrijgbaar in de verschillende duurzame houtsoorten: in geïmpregneerde den of in Thermowood. De dakbedekking bestaat uit roofing shingels of dakpannen. Het onderdak wordt gemaakt uit hout. U kunt kiezen tussen een enkele of een dubbele deur met een mooi cilinderslot. Het aantal vaste ramen maakt geen prijsverschil.

Een mooie houten vloer of  een dakgoot met afvoerbuis behoren tot de mogelijkheden.

STEVIGE HOUTSOORTEN

Thermowood is thermisch behandeld Noors dennenhout. Hierdoor wordt de duurzaamheid van het hout verhoogt tot klasse I/II. Dit houtgaat na verloop van tijd vergrijzen en verweren en vraagt amper onderhoud.

Geïmpregneerd verduurzaamd dennehout herkent u aan de zachtgroene kleur. De impregnatie beschermt het hout tegen houtrot en schimmels. Door het nieuwe tuinhuis de eerste 6 maanden niet te behandelen, kan het hout verder uitdrogen.