EIKEN TUINHOUTCONSTRUCTIES OP MAAT

offerte_aanvragen-2019

LANDELIJK KARAKTER

Met een tuinhuis in cottage stijl, dompel je je tuin onder in een instant Engelse countrysfeer. Typisch zijn de verfijnde constructiedetails zoals het zwart sierbeslag, een ovalen raam in smeedijzer en de rustieke Pottelberg dakpannen. Door je landelijke tuinbeting uit te breiden met een pergola, geniet je optimaal van het heerlijke buitenleven. Elk project is een unieke totaalrealisatie in nauwe samenspraak en volledig in harmonie met jouw woonstijl.

tuinhoutconstructie-eik
webshop

DE CHARME VAN EEN EIKEN BIJGEBOUW

cottage-tuinhuis

DE KLASSE VAN EEN EIKEN BIJGEBOUW

Een eiken bijgebouw brengt sfeer in je tuin en bezorgt je woning een landelijk karakter. Onze eiken bijgebouwen worden opgetrokken met eiken palen waartussen uiterst duurzame thermowood sidings worden getimmerd. Eik is een inheemse harde houtsoort die erg duurzaam is en onbehandeld wel tot 25 jaar meegaat. Het hout vergrijsd na een tijdje en zo krijg je die typisch mooie cottage look. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom,  je kan er enkele afgewerkte modellen bekijken.

tuinhuis-landelijk

EIKEN STEUNBALKEN

Deze cottages zijn voorzien van stevige, eiken steunpalen die garant staan voor een lange levensduur en weinig onderhoud. Door de combinatie van Thermowood en eik zal deze cottage na een tijdje een mooi, vergrijsde look krijgen. Met een extra luifel creëer je bovendien een overdekte zitruimte om optimaal buiten te genieten. Onze cottages zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Vraag een vrijblijvende offerte!

online afspraak maken
tuinhuis landelijk
tuinhuis landelijk
tuinhuis puntdak