• tuinhuis_kubusLine

Kubus Line – stijlvol lijnenspel

offerte_aanvragen-2019

UNIEK LIJNPROFIEL

Kies je voor een strakke en hedendaagse look, dan kan je qua afwerking opteren voor de Kubus Line. De planchetten van deze tuinhuizen hebben een fijn, geribd profiel. Maak je tuinhuis af met een extra optie zoals een houten vloer of één of meerdere gesloten wanden.

tuinhuis-moderne
webshop

hou de zomer langer in je tuin

tuinhuis modern luifel
tuinhuis kubusmodel

MET OF ZONDER LUIFEL?

Al onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar met of zonder overdekte luifel. Met een luifel creëer je extra ruimte om gezellig buiten te tafelen of om lang te genieten van het buitenleven, ook als het al wat frisser wordt. Opbergruimte én loungeruimte: een ideale combinatie!

KIES JE AFMETING

Bij De Cock maken we ons sterk dat onze tuinhuizen in zeer veel verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Standaard wordt er gewerkt per halve meter in de breedte en in de diepte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook de plaats van de ramen en de deur kan je bepalen.

tuinhuis-line

BOUW ZELF JE TUINHUIS

Onze tuinhuizen Kubus Line kunnen door onze diensten geplaatst worden. Onze medewerkers zorgen voor een perfecte plaatsing. Ben je een doe-het-zelver?  Laat dan je tuinhuis leveren als zelfbouwpakket aan huis. Voordelig en bovendien leuk om te doen. Dit pakket bestaat uit een duidelijke handleiding, alle houten onderdelen en afwerkingsbenodigdheden.

Bekijk hier het montagefilmpje: https://www.tuinhuizendecock.be/video-hoe-plaats-tuinhuisje/

brochure downloaden
online afspraak maken

tuinhuis
tuinhuis kubus line