• tuinhuis_kubusLine

Kubus Line – stijlvol lijnenspel

Uniek lijnprofiel

Kies je voor een strakke en hedendaagse look, dan kan je qua afwerking opteren voor de Kubus Line. De planchetten van deze tuinhuizen hebben een fijn, geribd profiel. Maak je tuinhuis af met een extra optie zoals een houten vloer of één of meerdere gesloten wanden. De Kubus Line is verkrijgbaar in geïmpregneerd hout, thermowood den en padouk. Telkens voorzien van het subtiele, fijne lijnprofiel.

offerte_aanvragen-2019
tuinhuis-moderne

Maatwerk om bij weg te dromen

tuinhuis modern luifel
tuinhuis kubus modern

Klassevol opbergelement

Al onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar met of zonder overdekte luifel. Met een luifel creëer je extra ruimte om gezellig buiten te tafelen of om lang te genieten van het buitenleven, ook als het al wat frisser wordt. Opbergruimte én loungeruimte: een ideale combinatie! De verschillende opties bij onze tuinhuizen bieden je vele mogelijkheden en zijn volledig naar eigen wens aan te passen. Zo kun je met bijpassende wandelementen de zijkanten van je tuinhuis deels of helemaal dichtmaken. Een ideale plek dus voor een knusse zithoek, beschut tegen felle zon of een frisse wind.

Kies je afmeting en afwerking

Bij De Cock maken we ons sterk dat onze tuinhuizen in zeer veel verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Standaard wordt er gewerkt per halve meter in de breedte en in de diepte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook de plaats van de ramen en de deur kan je bepalen. Ben je handig? Laat je tuinhuis leveren als zelfbouwpakket. Voorzien van een duidelijke handleiding en alle houten onderdelen en afwerkingsonderdelen.

tuinhuis-line

Bouw zelf je tuinhuis

Onze tuinhuizen Kubus Line kunnen door onze diensten geplaatst worden. Onze medewerkers zorgen voor een perfecte plaatsing. Ben je een doe-het-zelver?  Laat dan je tuinhuis leveren als zelfbouwpakket aan huis. Voordelig en bovendien leuk om te doen. Dit pakket bestaat uit een duidelijke handleiding, alle houten onderdelen en afwerkingsbenodigdheden.

Bekijk hier het montagefilmpje:
https://www.tuinhuizendecock.be/video-hoe-plaats-tuinhuisje/

brochure tuinhuizen
tuinhuis

tuinhuis calculator