zelfbouwpakket tuinhuizen

Hoogwaardige tuinhuizen nu ook te koop als zelfbouwpakket

Bij Tuinhuizen De Cock maken we reeds 25 jaar hoogwaardige tuinhuizen uit de beste houtsoorten. De superieure kwaliteit van onze tuinhuisconstructies en de service van advies tot plaatsing zijn onze stokpaardjes. Voortaan bieden we onze tuinhuizen ook aan in zelfbouwpakket. Bent u een handige Harry, dan kunt u zelf aan de slag gaan met het bouwpakket dat wij bij u aan huis leveren. Dit zelfbouwpakket voorzien wij van een degelijke montagehandleiding waarin wij stap voor stap uitleggen hoe u uw eigen tuinhuis op een degelijke manier kunt plaatsen. De opbouw van het tuinhuis kan gebeuren op beton of klinkers, maar wij kunnen ook een houten vloer leveren die uw moet plaatsen op betonblokken.

De tuinhuizen bij De Cock worden in eigen atelier op maat gemaakt. Bij de bestelling van uw tuinhuis zoeken we samen naar hét tuinhuis dat bij uw woning past. We bezorgen u ook nuttige informatie over bv de ideale samenstelling van uw verharding. Volgt u secuur de aanwijzingen van het bouwplan? Dan wordt uw tuinhuis een topper in uw tuin.

U kunt uiteraard steeds rekenen op de installatieservice van Tuinhuizen De Cock. Maar zelf uw tuinhuis monteren is leuker én goedkoper!

Meer informatie vindt u op www.tuinhuizendecock.be

levering tuinhuizen bouwpakket