Berscherm je wagen met een houten garage

houten garage met pergola
offerte_aanvragen-2019

ZELFBOUWPAKKET

Al onze houten garages zijn verkrijgbaar in zelfbouwpakket. Wens je de plaatsing over te laten aan onze professionals, dan zorgen wij voor een perfecte plaatsing.

houten garage in tuin met bruine poort
brochure downloaden
houten garage met metalen poort

EEN GARAGE OP MAAT VAN JOUW WENSEN

KIES JE AFMETING

Onze garages zijn in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Standaard wordt er gewerkt per halve meter, zowel in de frontmaat als in de dieptemaat. Eventueel kan je nog extra ruimte inplannen voor wat werk- of hobbyruimte. Het is immers altijd handig om een beetje plaats over te hebben. Denk ook alvast na over het parkeren van je wagen in de garage. Een paar centimeter kan veel verschil maken.

Je garage kan verder naar keuze afgewerkt worden met een enkele of dubbele deur, 1 of meerdere vaste of openvallende ramen of een houten onderdak. Zelfs een extra pergola of aanpalende bering is mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

VEILIG EN DROOG OPBERGEN

Je wagen, fiets of gereedschap veilig opbergen? Kies dan voor een houten garage. Een voordelige oplossing om alle spullen veilig op te bergen tegen hagel, regen of afgebroken takken. Een stevige gebouwde garage beschermt je ook tegen grijpgrage dieven én het creëert extra bergruimte voor tuinmateriaal. Met een rek aan de wand berg je optimaal alle tuingerief op.

Als dakbedekking voorzien wij metalen platen of epdm met alu boordprofiel. De garage kan los staan of aangebouwd worden aan de woning. Er is altijd wel een garage die bij je woning past. Kom inspiratie op doen in onze showroom.

tussenstuk-showroom-5