1
2
3
4
5
6
stevige garaga
1

Thermowood sidings of geïmpregneerde blokhutplanken

2

houten of metalen poort

3

dakbedekking met metalen platen of epdm met alu boordprofiel

4

Ramen in transparant of gezandstraald glas

5

Volle deur met cilinderslot

6

Dakgoten en afvoerpijp

HOUTEN GARAGES OP MAAT GEMAAKT

houten garage met pergola
offerte aanvraag tuinhuis De Cock

OOK BOUWPAKKET

De houten garages zijn verkrijgbaar in zelfbouwpakket. Wenst u de plaatsing over te laten aan professionals, dan zorgen onze plaatsers voor een perfecte plaatsing.

houten garage in tuin met bruine poort
download brochure tuinhuizen de cock
houten garage met metalen poort

HOUTEN GARAGES BESCHERMEN UW WAGEN

OOK IN HARDHOUT

De houten garages bieden wij aan in 3 verschillende houtsoorten. Naast het geïmpregneerd dennehout en Thermowood dennenhout bieden wij ookgarages in padoek aan.

Padoek is een uiterst duurzame houtsoort klasse I. Het is een uiterst vormvaste houtsoort die voldoet aan hoge eisen qua uitzicht, duurzaamheid, sterkte en onderhoud. Ideaal voor moderne tuinhoutconstructies. Bij plaatsing heeft dit hout een rode kleur, welke na enkele maanden overgaat in een mooi vergrijsde tint.

VEILIG OPBERGEN

Wenst u uw wagen, fiets of gereedschap veilig op te bergen? Dan heeft u een garage nodig. Een houten garage is een voordelige oplossing om alle spullen veilig op te bergen tegen hagel, regen of afgebroken takken. Een stevige gebouwde garage beschermt u ook tegen grijpgrage dieven. Een houten garage creëert ook extra bergruimte voor uw tuinmeubelen of machines. Met een rek aan wand bergt u optimaal alle tuingerief op!

Als dakbedekking voorzien wij metalen platen of epdm met alu boordprofiel. De garage kan los staan of aangebouwd worden aan de woning. Er is altijd wel een garage die bij uw huis past. Kom inspiratie op doen in onze showroom.

showroom met tuinhuizen

De houten planken van de constructie worden tegen een stevig kader genageld. Hierdoor krijgt de garage een moderne en warme uitstraling.

Vraag naar de mogelijkheden om uw garage uit te breiden met een oversteek of pergola’s.