EEN LANDELIJKE TOETS IN JE TUIN

tuinhuis-cottage
dakgoot-tuinhuis

CHARMANT EN TIJDLOOS

Met een tuinhuis in cottage stijl, dompel je je tuin onder in een instant Engelse countrysfeer. Typisch zijn de verfijnde constructiedetails zoals zwart sierbeslag, een metalen dakgoot en de rustieke Pottelberg dakpannen. Door je landelijke tuinberging uit te breiden met een pergola, geniet je optimaal van het heerlijke buitenleven.

HET ZIT HEM IN DE DETAILS

Een mooi ovalen raam in zwart smeedijzer, een rustieke klink met bijpassende scharnieren, een dakgoot in metaalkleur of authentieke dakpannen? Werk je tuinhuis stijlvol af volgens jouw persoonlijke smaak en voorkeur. Vraag ons naar de vele afwerkingsmogelijkheden.

tuinhuis calculator

MAATWERK UIT EIGEN ATELIER TE PUURS

online boeken

KIES JE AFMETING EN AFWERKING

Bij De Cock werken we qua afmetingen per halve meter in de breedte en in de diepte. Dat maakt dat onze tuinhuizen in zeer veel verschillende afmetingen te verkrijgen zijn. Dus zeker ook een die past in jouw tuin. Bovendien kan je kiezen uit tal van opties zoals een houten onderdak of vloer, de plaats van de ramen en de deur, de dakbedekking tot het sluitwerk. Vraag gerust een vrijblijvende prijsofferte!

landelijk tuinhuis

tuinhuis landelijk
cottage_tuinhuis