Vakantiesluiting van maandag 15 juli tot en met zondag 4 augustus. 

een landelijke toets in je tuin
met een Cottage tuinhuis

De Engelse cottage, charmant en tijdloos

Met een tuinhuis in cottage stijl, dompel je je tuin onder in een instant Engelse countrysfeer. Typisch zijn de verfijnde constructiedetails zoals zwart sierbeslag, een metalen dakgoot en de rustieke Pottelberg dakpannen. Cottage tuinhuizen hebben meestal ramen met kleine ruitjes, verdeeld in vakjes voor een charmante en nostalgische uitstraling. 

Door je landelijke tuinhuis bovendien verder uit te breiden met een pergola, geniet je optimaal van het heerlijke buitenleven.

Een houten bijgebouw met landelijke details

Een mooi, ovale raam in zwart smeedijzer, een rustieke klink met bijpassende scharnieren, een dakgoot in metaalkleur of authentieke dakpannen? Werk je tuinhuis stijlvol af volgens jouw persoonlijke smaak en voorkeur. Vraag ons naar de vele afwerkingsmogelijkheden van jouw tuinhuis in cottage stijl.

Dit charmante cottage tuinhuis is verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

Thermowood hout
Thermowood
geïmpregneerd hout
Geïmpregneerd
geïmpregneerd hout
Geïmpregneerd

Bereken de prijs
van je tuinhuis

Boek nu je afspraak
online

Een Cottage tuinhuis op maat van jouw wensen

Kies je afmeting

Bij De Cock werken we qua afmetingen per halve meter in de breedte en in de diepte. Dat maakt dat onze tuinhuizen in zeer veel verschillende afmetingen te verkrijgen zijn. Dus zeker ook een die past in jouw tuin. Bovendien kan je kiezen uit tal van opties zoals een houten onderdak of vloer, de plaats van de ramen en de deur, de dakbedekking tot het sluitwerk. Vraag gerust een vrijblijvende prijsofferte!

Eigen
plaatsingsdienst

Onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar in de afmetingen die je wenst. De Cock kan zorgen voor een feilloze plaatsing van de tuinhoutconstructie. 

Wens je geen gebruik te maken van onze plaatsingsdienst, dan bieden wij de tuinhuizen ook aan in zelfbouwpakket.

Download
onze brochure