• carport aanbouw

Kies voor een houten carport of pergola op maat

carport-met-berging
brochure tuinhuizen

Praktisch en comfortabel

Een overkapping kan zowel dienst doen als beschutting voor je wagen, als voor een overdekte zitruimte in je tuin. Je kan je overkapping ook uitbreiden met een handige berging of met één of meerdere gesloten wanden. Losstaand of aangebouwd aan een bestaande woning … alles is mogelijk. Een overkapping biedt dus heel wat mogelijkheden en is zowel praktisch als comfortabel. Kortom, een ideale investering!

De vele mogelijkheden van een overkapping op maat

Stevige carport in hout, met of zonder berging

De moderne, houten carports van De Cock beschermen je wagen niet alleen tegen barre weersomstandigheden, ze kunnen ook perfect dienst doen als gezellige loungeruimte of terrasoverkapping. Onze carports kunnen zowel losstaand of in aanbouw tegen een woning geplaatst worden. Ook een houten carport met berging of extra gesloten wanden is mogelijk. Ben je handig? Dan kan je ook kiezen voor een kant-en-klaar zelfbouwpakket. Vraag ons gerust een vrijblijvende offerte om je carport in hout zelf te maken.

pergola

Schaduwrijke pergola’s met of zonder wanden

Een houten pergola zorgt voor extra sfeer in je tuin. Bovendien biedt het extra beschutting tegen een buitje of op té hete zomerdagen. Onze pergola’s kunnen zowel losstaand als tegen een gevel geplaatst worden. Met een pergola in geïmpregneerd en verduurzaamd dennenhout geniet je jarenlang. Wens je graag zelf aan de slag te gaan? Laat dan je pergola thuis leveren in een zelfbouwpakket. Voordeliger en bovendien niet moeilijk als je een beetje handig bent met hout.

tuinhuis calculator