Carport in thermowood hout

carports in hout
of een
houten pergola

Een houten overkapping is vooral praktisch

Een houten overkapping kan zowel dienst doen als beschutting voor je wagen, maar ook als overdekte zitruimte in je tuin.

Je kan een houten overkapping aan huis laten bouwen, maar ze kan evengoed losstaand gezet worden. Met één of meerdere gesloten wanden zorg je bovendien voor extra beschutting. Alles is mogelijk. Een overkapping is dus zowel praktisch als comfortabel. Kortom, een ideale investering!

Een carport met berging of zonder?

Wil je een houten carport met berging of met extra gesloten wanden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bepaal de afmetingen en kom eens vrijblijvend met ons praten over een carport met tuinhuis.

Ben je zelf best wel handig? Dan kan je ook kiezen voor een kant-en-klaar carport zelfbouwpakket. Vraag ons een vrijblijvende offerte om je carport in hout zelf te maken.

Een carport tegen je gevel

De houten carports van De Cock beschermen je wagen niet alleen tegen barre weersomstandigheden, ze kunnen ook perfect dienst doen als gezellige loungeruimte of terrasoverkapping. Onze carports kunnen zowel losstaand als in aanbouw tegen een woning geplaatst worden. Wil je een landelijke carport aan huis? Geen probleem !

Onze landelijke carports en pergola's zijn verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

geïmpregneerd hout
Geïmpregneerd
Thermowood hout
Thermowood

Bereken de prijs
van je tuinhuis

Boek nu je afspraak
online

Een houten pergola in je tuin

Een houten pergola zorgt voor extra sfeer in je tuin. Pergola’s bieden extra beschutting tegen een buitje én zorgen voor een schaduwrijke plek op té hete zomerdagen.
Onze pergola’s kunnen zowel losstaand als tegen een gevel geplaatst worden. Met een pergola in geïmpregneerd en verduurzaamd dennenhout geniet je jarenlang. Voorzie je pergola van klimplanten en creëer je eigen groene oase.

Liever een pergola bouwpakket?

Wil je graag zelf een pergola maken? Laat dan je pergola hout thuis leveren als een pergola bouwpakket. Voordeliger en bovendien niet moeilijk als je een beetje handig bent met hout.

Bovendien is het pergola hout al helemaal op maat gezaagd in ons atelier.

Een carport op maat

Wij maken jouw carport op maat op basis van de juiste afmetingen. Gun jezelf dus zeker voldoende ruimte, want al snel ontdekt het hele gezin het gemak van een carport. 

Liever een landelijk carport aan huis?

Een houten carport tegen je gevel geeft een meer landelijke uitstraling en beschermt je wagen net zo goed. Carports in hout zijn tijdloos en ademen een warme sfeer. 

Eigen
plaatsingsdienst

Onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar in de afmetingen die je wenst. De Cock kan zorgen voor een feilloze plaatsing van de tuinhoutconstructie. 

Wens je geen gebruik te maken van onze plaatsingsdienst, dan bieden wij de tuinhuizen ook aan in zelfbouwpakket.

Download
onze brochure