• tuinhuis_comfort

De Comfort, een modern en tijdloos design

Comfort: een tuinhuis met plat dak
tuinhuisje

Geniet van het buitenleven

Ben je op zoek naar een handige bergruimte om je tuingereedschap in op te bergen of droom je van een grote tuinhoutconstructie met overdekt loungeterras? Onze tuinhuizen Comfort worden steeds tot in de puntjes afgewerkt en ademen kwaliteit en vakmanschap uit. Een enkele of dubbele deur, houten vloer of onderdak, met pergola of extra raam … De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een stevige constructie

Onze tuinhuizen Comfort worden opgebouwd in een zeer stabiel en robuust paneelbouwsysteem. Dat wil zeggen dat de blokhutplanken tegen een stevig kader worden genageld. Zo creëer je een moderne look van je tuinhuis, zonder de typische ‘oversteek’ aan de hoeken kenmerkend voor blokhutten.

online afspraak maken

Onze tuinhuizen zijn zowel met of zonder pergola verkrijgbaar

offerte_aanvragen-2019

Kies je afmeting

Onze tuinhuizen Comfort zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Standaard wordt er gewerkt per halve meter in de breedte en in de diepte. Ook de plaats van de ramen en deur kan je bepalen. Vraag gerust een vrijblijvende prijsofferte.

Ook verkrijgbaar in zelfbouwpakket

De tuinhuizen Cocoon met zadeldak kunnen door onze diensten geplaatst worden. Onze medewerkers zorgen voor een perfecte plaatsing. Ben je een doe-het-zelver?  Laat dan je tuinhuis leveren als zelfbouwpakket aan huis. Voordelig en bovendien leuk om te doen. Dit pakket bestaat uit een duidelijke handleiding, alle houten onderdelen en afwerkingsbenodigdheden. Bekijk hier het montagefilmpje: https://www.tuinhuizendecock.be/video-hoe-plaats-tuinhuisje/

tuinhuis plat dak
tuinhuis calculator