Een tuinhuis met overkapping of een tuinhuis met lounge: genieten!

op zoek naar een
tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis met lounge

Ben je op zoek naar een manier om een stijlvolle en functionele buitenruimte aan je woning toe te voegen? Dan is een tuinhuis met overkapping wellicht exact wat je nodig hebt.

Deze elegante constructies bieden een gezellig en beschut toevluchtsoord tegen zon, regen en wind, terwijl ze tegelijkertijd een praktische oplossing bieden voor het opbergen van tuingereedschap en ander materiaal. 

Genieten onder een afdak

Afhankelijk van wat je precies wilt doen met je overdekte ruimte, werken we dit af met een extra wand of een houten vloer. Klaar om een knus buitensalon in onder te brengen of om er een gezellige eethoek van te maken. Het enige dat jij hoeft te doen, is beslissen wat je precies nodig hebt om er je ideale tuinhuis van te maken.

Een modern tuinhuis met overkapping
of een landelijk tuinhuis met overkapping

Ben je op zoek naar een landelijk tuinhuis met overkapping? Dan ga je zeker die rustieke look terugvinden bij onze cottage of bij ons cocoon tuinhuis

Ben je eerder fan van een modern tuinhuis met overkapping? Bekijk dan zeker onze Kubus tuinhuizen, die verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen en houtsoorten. 

Al onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar met een overkapping en worden afgewerkt volgens jouw wensen.

Bereken de prijs
van je tuinhuis

Boek nu je afspraak
online

Een tuinhuis met pergola

Kies de afmeting van je overkapping

Bij De Cock werken we qua afmetingen per halve meter in de breedte en in de diepte. Dat maakt dat onze tuinhuizen in zeer veel verschillende afmetingen te verkrijgen zijn. Dus zeker ook een die past in jouw tuin.

Bovendien kan je kiezen uit tal van opties zoals een houten onderdak of vloer, de plaats van de ramen en de deur, de dakbedekking tot het sluitwerk. Wil jij ook een tuinhuis met luifel? Vraag gerust een vrijblijvende prijsofferte!

Eigen
plaatsingsdienst

Onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar in de afmetingen die je wenst. De Cock kan zorgen voor een feilloze plaatsing van de tuinhoutconstructie. 

Wens je geen gebruik te maken van onze plaatsingsdienst, dan bieden wij de tuinhuizen ook aan in zelfbouwpakket.

Download
onze brochure