Hier vind je zeker een houten tuinhuis met overkapping dat je bevalt

Ontdek hier onze 6 topmodellen:

Een tuinhuis met plat dak

1. Comfort

Het tuinhuis met plat dak, ook wel model Comfort genoemd, blijft een van onze best verkochte tuinhuizen. De strakke lijnen en de tijdloze look zijn daar niet vreemd aan. De mogelijkheid om het tuinhuis van een afdak te voorzien, biedt extra ruimte voor het opbergen van tuinmeubelen of voor het creëren van een gezellige loungeruimte. Kortom, een ideaal tuinhuis met lounge, dat door zijn tijdloze vormgeving populair blijft en in elke tuin past. Dit model van tuinhuis is verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

tuinhuis plat dak
tuinhuis plat dak

Een tuinhuis met pergola

2. Cocoon

De tuinhuizen met zadeldak, ook wel model ‘Cocoon’ genoemd, blijven de klassiekers onder de tuinhuizen. Door hun landelijke uitzicht passen ze perfect in een gezellige cottage tuin. Dit type tuinhuis is verkrijgbaar in zeer veel verschillende afmetingen. Ook als tuinhuis met luifel of pergola is dit een populair model. Informeer vrijblijvend naar de verschillende opties en afwerkingen. Ben je handig? Laat dan je tuinhuis leveren als bouwpakket. Dit model van tuinhuis is verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

tuinhuis-puntdak

Een modern tuinhuis met overkapping

3. Kubus

Hou je van strak en modern? Dan zullen onze Kubus tuinhuizen volledig aan je verwachtingen voldoen. Door zijn minimalistische stijl en pure vormgeving zijn deze tuinhuizen een echte blikvanger in elke tuin. Het knappe lijnenspel van de beplanking en het dunne, aluminium dakrandprofiel geeft dit tuinhuis zijn typische look. Als tuinhuis met lounge is dit een ideaal poolhouse, gemaakt om optimaal te genieten van je tuin. Dit model van tuinhuis is verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

tuinhuis modern luifel
tuinhuis-modern

Een strak tuinhuis: modern mét luifel

4. Kubus Line

Kies je voor een strakke en hedendaagse look, dan kan je qua afwerking opteren voor de Kubus Line. De planchetten van deze tuinhuizen hebben een fijn, gelijnd profiel. Zo krijgt dit tuinhuis zijn typisch horizontaal lijnenspel. Maak je tuinhuis af met een extra optie zoals een houten vloer of één of meerdere gesloten wanden en een overkapping. Dit model van tuinhuis is verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

tuinhuis-kubus-line

Een tuinhuis met lounge

5. Kubus Deluxe

Ben je op zoek naar een tuinhuis, met plat dak en modern, dan creëer je hiermee een stijlvolle oase van rust in je tuin. De moderne look en de combinatie van 2 knappe houtprofielen geven het geheel een karaktervolle uitstraling. Met dit tuinhuis met veranda kies je niet alleen voor een handige opbergruimte, maar ook voor een stijlvolle plek om te relaxen. Verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

Een houten tuinhuis met overkapping

6. Comfort Rustiek

De nieuwe Comfort Rustiek combineert het comfort van een extra opbergruimte met de charme van een authentieke houtconstructie. De grote, overdekte zitruimte met achterwand biedt zowel voor frisse als voor snikhete dagen een aangename verpozing. De zwarte profielen van de ramen en het zwart gelakt deurbeslag maken van het geheel een karaktervol tuinhuis. Verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

comfort-rustiek-3
comfort-rustiek-1
offerte_aanvragen-2019

Heb je je keuze gemaakt? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan onze tuinhuis specialisten. Zij berekenen op basis van jouw formaten een correcte prijs.

Kies je afmeting en afwerking

Bij De Cock maken we ons sterk dat al onze houten tuinhuizen in zeer veel verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Standaard wordt er gewerkt per halve meter in de breedte en in de diepte. Ook de plaats van de ramen en deur kan je bepalen. Uitbreiding met een pergola, gesloten wanden of een houten onderdak is eveneens mogelijk. Kortom, de afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos …

Ben je handig? Laat dan je tuinhuis leveren in een zelfbouwpakket. Compleet voorzien van een duidelijke montage handleiding en alle benodigde onderdelen. Voordelig en bovendien leuk om te doen. Wens je echter je tuinhuis door ons tot in de puntjes te laten plaatsen, dan is dat zeker mogelijk.

brochure tuinhuizen

Heb je toch nog wat vragen en wil je liever eens op bezoek komen om te overleggen met een tuinhuis expert? Wij hebben niet liever! Boek nu je vrijblijvende afspraak en kom ons zelf vertellen hoe jouw ideale tuinhuis er uit ziet!