Vakantiesluiting van maandag 15 juli tot en met zondag 4 augustus. 

Houten garage van bij Tuinhuizen De Cock

Onze houten garages
beschermen je wagen

De vele voordelen van houten garages

Een houten garage heeft heel wat voordelen … het is niet alleen goedkoper dan een betonnen of bakstenen garage maar ook duurzaam, tijdloos en snel geplaatst. Hout heeft ook een groot isolerend vermogen: een houten garage is in de winter minder koud. 

Maar een houten garage heeft bovenal een warme, natuurlijke uitstraling en is een echte meerwaarde voor je woning.
Bij De Cock zijn we specialist in kwaliteitshouten garages op maat. Vraag gerust een gratis prijsofferte!

Veilig én droog opbergen

Je wagen, fiets of gereedschap veilig opbergen? Kies dan voor een houten garage. Een voordelige oplossing om alle spullen veilig op te bergen tegen hagel, regen of afgebroken takken. Een stevige gebouwde garage beschermt je ook tegen grijpgrage dieven én het creëert extra bergruimte voor tuinmateriaal. Met een rek aan de wand berg je optimaal alle tuingerief op.

Als dakbedekking voorzien wij metalen platen of epdm met alu boordprofiel. De garage kan los staan of aangebouwd worden aan de woning. Er is altijd wel een garage die bij je woning past. Kom inspiratie op doen in onze showroom.

Onze houten garages zijn verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

geïmpregneerd hout
Geïmpregneerd
Thermowood hout
Thermowood

Bereken de prijs
van je tuinhuis

Boek nu je afspraak
online

Een garage in hout op maat van jouw wensen

Bepaal je garage afmetingen

Onze garages zijn in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Standaard wordt er gewerkt per halve meter, zowel in de frontmaat als in de dieptemaat. Eventueel kan je nog extra ruimte inplannen voor wat werk- of hobbyruimte. Het is immers altijd handig om een beetje plaats over te hebben. Denk ook alvast na over het parkeren van je wagen in de garage. Een paar centimeter kan veel verschil maken.

Je garage kan verder naar keuze afgewerkt worden met een enkele of dubbele deur, 1 of meerdere vaste of openvallende ramen of een houten onderdak. 

Een garage/tuinhuis?

Wil je een extra pergola of aanpalende berging naast je houten garage? Ook dat is mogelijk.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van je tuinhuis/garage of maak een afspraak om onmiddellijk met een van onze medewerkers jouw wensen te bespreken.

Eigen
plaatsingsdienst
voor jouw houten garage

Onze houten garages zijn verkrijgbaar in de afmetingen die je wenst. De Cock heeft zijn eigen professionele vakmannen en kan dus zorgen voor een feilloze plaatsing van jouw garage.

Ben je ook op zoek naar een garage in hout? Kom dan even met ons praten. Samen ontwerpen we de garage op maat van jouw wensen en voorkeuren.

Download
onze brochure