Bescherm je wagen met een houten garage

garage-hout

De vele voordelen van een houten garage

Een houten garage heeft heel wat voordelen … het is niet alleen goedkoper dan een betonnen of bakstenen garage maar ook duurzaam, tijdloos en snel geplaatst. Hout heeft ook een groot isolerend vermogen: een houten garage is in de winter minder koud. Maar een houten garage heeft bovenal een warme, natuurlijke uitstraling en is een echte meerwaarde voor je woning. Bij De Cock zijn we specialist in kwaliteitshouten garages op maat. Vraag gerust een gratis prijsofferte!

online boeken

Een garage op maat van jouw wensen

houten garage in tuin met bruine poort
houten garage met metalen poort

Kies je afmeting en afwerking

Onze garages zijn in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Standaard wordt er gewerkt per halve meter, zowel in de frontmaat als in de dieptemaat. Eventueel kan je nog extra ruimte inplannen voor wat werk- of hobbyruimte. Het is immers altijd handig om een beetje plaats over te hebben. Denk ook alvast na over het parkeren van je wagen in de garage. Een paar centimeter kan veel verschil maken.

Je garage kan verder naar keuze afgewerkt worden met een enkele of dubbele deur, 1 of meerdere vaste of openvallende ramen of een houten onderdak. Zelfs een extra pergola of aanpalende bering is mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Veilig én droog opbergen

Je wagen, fiets of gereedschap veilig opbergen? Kies dan voor een houten garage. Een voordelige oplossing om alle spullen veilig op te bergen tegen hagel, regen of afgebroken takken. Een stevige gebouwde garage beschermt je ook tegen grijpgrage dieven én het creëert extra bergruimte voor tuinmateriaal. Met een rek aan de wand berg je optimaal alle tuingerief op.

Als dakbedekking voorzien wij metalen platen of epdm met alu boordprofiel. De garage kan los staan of aangebouwd worden aan de woning. Er is altijd wel een garage die bij je woning past. Kom inspiratie op doen in onze showroom.

tuinhuis calculator