Vakantiesluiting van maandag 15 juli tot en met zondag 4 augustus. 

Cocoon tuinhuis met overkapping

Cocoon tuinhuis
een landelijke blikvanger

Charmant en tijdloos
tuinhuis met zadeldak

Het tuinhuis model Cocoon blijft altijd mooi en tijdloos. Ze doet prima dienst als extra werkruimte, hobbyruimte of gewoon als handige opbergplek. Maak je keuze uit de verschillende houtsoorten en dakbedekkingen. Verkies je een dubbele deur, extra raam of mooie houten vloer? Dat kan. Vraag ons naar de uitgebreide afwerkingsmogelijkheden.

De eigen plaatsingsdienst van De Cock

De Cocoon tuinhuizen met zadeldak kunnen door de eigen diensten van De Cock geplaatst worden. Onze medewerkers zijn ervaren en zorgen voor een perfecte plaatsing. Ben je echter een doe-het-zelver? Laat dan je tuinhuis leveren als zelfbouwpakket aan huis.

Dit tuinhuis met zadeldak is verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

geïmpregneerd hout
Geïmpregneerd
Thermowood hout
Thermowood

Bereken de prijs
van je tuinhuis

Boek nu je afspraak
online

Dakshingles, een ideale dakbedekking

Als dakbedekking bij onze tuinhuizen Cocoon gebruiken we shingles. Dakshingles leggen is decoratief en bovendien veel eenvoudiger dan het leggen van bijvoorbeeld dakpannen. Dakshingles zijn ook duurzaam. Ze worden gemaakt van bitumen en doen uitstekend hun werk als solide dakbedekking in alle weersomstandigheden.

Eigen
plaatsingsdienst

Onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar in de afmetingen die je wenst. De Cock kan zorgen voor een feilloze plaatsing van de tuinhoutconstructie. 

Wens je geen gebruik te maken van onze plaatsingsdienst, dan bieden wij de tuinhuizen ook aan in zelfbouwpakket.

Download
onze brochure