Cocoon … een landelijke blikvanger

Charmant en tijdloos

Het tuinhuis model Cocoon blijft altijd mooi en tijdloos. Ze doet prima dienst als extra werkruimte, hobbyruimte of gewoon als handige opbergplek. Maak je keuze uit de verschillende houtsoorten en dakbedekkingen. Verkies je een dubbele deur, extra raam of mooie houten vloer? Dat kan. Vraag ons naar de uitgebreide afwerkingsmogelijkheden.

brochure tuinhuizen
tuinhuis-punt-dak
offerte_aanvragen-2019

Eigen plaatsingsdienst

De tuinhuizen Cocoon met zadeldak kunnen door onze diensten geplaatst worden. Onze medewerkers zorgen voor een perfecte plaatsing. Ben je een doe-het-zelver?  Laat dan je tuinhuis leveren als zelfbouwpakket aan huis.

tuinhuis calculator

Ruime keuze in landelijke tuinhuizen op maat

tuinhuis-puntdak
tuinhuis-met-pergola

Dakshingles, een ideale dakbedekking

Als dakbedekking bij onze tuinhuizen Cocoon gebruiken we shingles. Dakshingles leggen is decoratief en bovendien veel eenvoudiger dan het leggen van bijvoorbeeld dakpannen. Dakshingles zijn ook duurzaam. Ze worden gemaakt van bitumen en doen uitstekend hun werk als solide dakbedekking in alle weersomstandigheden.

Kies je afmeting en afwerking

Bij De Cock maken we ons sterk dat onze tuinhuizen in zeer veel verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Standaard wordt er gewerkt per halve meter in de breedte en in de diepte. Zo kan je elk tuinhuis uitbreiden met een overdekte pergola. Ideaal om een zitruimte te creëren. Ook de plaats van de ramen en deur kan je bepalen. Vraag gerust een vrijblijvende prijsofferte.