Moderne tuinhuizen

Tuinhuizen in hout: made in Belgium bij Tuinhuizen de Cock

Het modern tuinhuis:
Kubus deluxe

Met dit nieuwe model tuinhuis creëer je een stijlvolle oase van rust in je tuin. De moderne look en de combinatie van 2 knappe houtprofielen geven het geheel een karaktervolle uitstraling.

Met dit nieuwe model kies je niet alleen voor een handige opbergruimte maar ook voor een stijlvolle plek om te relaxen.

Dit luxe tuinhuis is verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

Thermowood hout
Thermowood
padouk hout voor een prachtig tuinhuis
Padouk
Ayous thermowood
Ayous

Het modern tuinhuis:
Kubus Line

Kies je voor een strakke en hedendaagse look, dan kan je qua afwerking opteren voor de Kubus Line. De planchetten van deze tuinhuizen hebben een fijn, gelijnd profiel. Zo krijgt dit tuinhuis zijn typisch horizontaal lijnenspel. 

Maak je tuinhuis af met een extra optie zoals een houten vloer of één of meerdere gesloten wanden. Of helemaal luxueus: met een glazen schuifwand.

Dit moderne tuinhuis is verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

geïmpregneerd hout
Geïmpregneerd
Thermowood hout
Thermowood
padouk hout voor een prachtig tuinhuis
Padouk
Ayous thermowood
Ayous

Het modern tuinhuis:
Kubus

Hou je van strak en modern? Dan zullen onze Kubus tuinhuizen volledig aan je verwachtingen voldoen. Door zijn minimalistische stijl en pure vormgeving zijn deze tuinhuizen een echte blikvanger in elke tuin. 

Het knappe lijnenspel van de beplanking en het dunne, aluminium dakrandprofiel geeft dit tuinhuis zijn typische look. Helemaal stijlvol wordt het met een zwarte steunpaal in aluminium. Deze optie biedt niet alleen stevigheid, maar geeft je tuin ook meteen een eigentijdse uitstraling.

Dit moderne tuinhuis is verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

geïmpregneerd hout
Geïmpregneerd
Thermowood hout
Thermowood
padouk hout voor een prachtig tuinhuis
Padouk
Ayous thermowood
Ayous

Het modern tuinhuis:
Comfort

Het tuinhuis met plat dak, ook wel model Comfort genoemd, blijft een van onze best verkochte tuinhuizen. De strakke lijnen en de tijdloze look zijn daar niet vreemd aan. 

De mogelijkheid om een luifel te voorzien biedt extra ruimte voor het opbergen van tuinmeubelen of voor het creëren van een gezellige loungeruimte.

Kortom, een ideaal tuinhuis dat door zijn tijdloze vormgeving populair blijft en in elke tuin past. 

Dit basis tuinhuis met plat dak is verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

geïmpregneerd hout
Geïmpregneerd
Thermowood hout
Thermowood

Download
onze brochure

Kies je afmeting en afwerking

Bij De Cock maken we ons sterk dat al onze tuinhuismodellen in zeer veel verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Standaard wordt er gewerkt per halve meter in de breedte en in de diepte. 
Ook de plaats van de ramen en deur kan je bepalen. Uitbreiding met een pergola, gesloten wanden of een houten onderdak is eveneens mogelijk.
Kortom, de afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos …

Ben je handig? Laat dan je tuinhuis leveren in een zelfbouwpakket. Compleet voorzien van een duidelijke montage handleiding en alle benodigde onderdelen. Voordelig en bovendien leuk om te doen. Wens je echter je tuinhuis door ons tot in de puntjes te laten plaatsen, dan is dat zeker mogelijk.

Geef je tuin een upgrade
met een modern tuinhuis

Op zoek naar een modern tuinhuis dat niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje eigentijdse klasse aan jouw tuin toevoegt? Je zoektocht eindigt hier! 

Onze moderne tuinhuizen
hebben een eigentijds design

Vooral de Kubus is ontworpen met een eigentijdse esthetiek die naadloos aansluit bij diverse tuinstijlen. De strakke lijnen en de harmonieuze combinatie van het mooiste hout en een egale ondergrond, maken van deze tuinhuizen ware blikvangers. Of je het tuinhuis nu wilt gebruikt als werkplek, ontspanningsruimte of opslag, de strakke, maar toch uitnodigende sfeer, zal je zeker aanspreken.

Een modern tuinhuis met overkapping
geeft een boost aan je buitenleven

Een tuinhuis met een overkapping is niet zomaar een bouwwerk, het is een ticket naar een wereld van gezelligheid en ontspanning. De luifel biedt de perfecte plek om te ontsnappen aan de zomerhitte, terwijl je toch kunt genieten van de buitenlucht. Het is als een privé-oase waar je kunt relaxen, lezen, of gewoon wegdromen terwijl je de wereld om je heen ziet floreren.

En wanneer de avond valt, transformeert je tuinhuis zich in een romantische plek, waar je onder de sterren kunt zitten en je kunt laten meevoeren door de magie van de nacht.

Gun jezelf je eigen stukje paradijs.