Een tuinhuis met overkapping of een tuinhuis met lounge: genieten!

Het Kubus tuinhuis,
puur en minimalistisch

Een strak en modern tuinhuis

Ben je een liefhebber van een strak en modern tuinhuis? Dan zal ons Kubus tuinhuis volledig aan je verwachtingen beantwoorden. Deze moderne tuinhuizen hebben allemaal een minimalistische stijl dankzij het strakke, pure lijnenspel en de moderne afwerking. Als compacte opbergruimte voor je tuinmateriaal of als overdekt loungeterras … de keuze is aan jou.

Modern tuinhuis met of zonder luifel?

Al onze Kubus tuinhuizen zijn verkrijgbaar met verschillende opties. Zo kan je kiezen voor een extra luifel aan je design tuinhuis. Kies je voor een overkapping, dan creëer je extra buitenruimte om gezellig te tafelen of om onder te relaxen na een drukke werkdag. Maak je Kubus tuinhuis af met een extra optie zoals een houten vloer of één of meerdere gesloten wanden.

Het kubus tuinhuis in je favoriete houtsoort

Afhankelijk van je budget of je smaakt kan je kiezen tussen vier houtsoorten. Ga je voor het tropische hardhout, zoals padouk of ayous? Of ben je toch een liefhebber van het dennenhout? Dat dennenhout werd uiteraard behandeld om de duurzaamheid te garanderen.

Horizontale of verticale afwerking

Het Kubus tuinhuis bestaat uit strakke, gelijkmatig planken, die – helemaal naar jouw voorkeur – horizontaal of verticaal gemonteerd kunnen worden.

Zelfs de ramen kunnen ditzelfde patroon volgen, voor een uniek en modern geheel te vormen, waar je nog jaren van kan genieten.

Ons meest verkochte tuinhuis is verkrijgbaar in volgende houtsoorten:

geïmpregneerd hout
Geïmpregneerd
Thermowood hout
Thermowood
padouk hout voor een prachtig tuinhuis
Padouk
Ayous thermowood
Ayous

Bereken de prijs
van je tuinhuis

Boek nu je afspraak
online

Design tuinhuizen, dankzij de afwerking

Al onze Kubus tuinhuizen kunnen uitgebreid worden met een luifel. Hiermee creëer je een extra zitruimte in je tuin om gezellig te tafelen of uit te rusten na een drukke werkdag. Opbergruimte én relaxruimte … een ideale combinatie! De Kubus tuinhuizen worden ook steeds vaker ingezet als houten poolhouse en we geven de mensen geen ongelijk! Het is héérlijk vertoeven onder de luifel van je houten poolhouse.

De verschillende opties bij onze moderne tuinhuizen bieden je vele mogelijkheden en zijn volledig naar eigen wens te kiezen. Zo kun je met bijpassende wanden de zijkanten van je tuinhuis deels of helemaal dichtmaken. Perfect als beschutting tegen een frisse wind of felle zon.

Eigen
plaatsingsdienst

Onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar in de afmetingen die je wenst. De Cock kan zorgen voor een feilloze plaatsing van de tuinhoutconstructie. 

Wens je geen gebruik te maken van onze plaatsingsdienst, dan bieden wij de tuinhuizen ook aan in zelfbouwpakket.

Download
onze brochure