1
2
3
4
5
6
7
8
tuinhuis met plat dak
1

Geïmpregneerd tuinhuis van 4 x 3 meter

2

Dakbedekking met metaalplaten

3

Volle deur met cilinderslot

4

Gezandstraalde ramen

5

Houten onderdak

6

Houten pergola 4 meter

7

Houten wanden pergola

8

Dakgoot en afvoerbuis

TUINHUIZEN MET PLAT DAK VERKRIJGBAAR OP MAAT

Tuinhuis met plat dak topper
tuinhuis met plat dak in grenen

TUINHUIS MET OVERKAPPING

De tuinhuizen met plat dak zijn verkrijgbaar in de verschillende duurzame houtsoorten: in geïmpregneerde den of in Thermowood. Het stevige dak is voorzien van metalen profielplaten. Het onderdak wordt gemaakt uit hout. U heeft de keuze tussen één of meerdere volle deuren met een mooi cilinderslot. De ramen zijn transparant of gezandstraald.

Een dakgoot met afvoerbuis behoort tot de mogelijkheden. Kiest u niet voor een betonnen vloer dan biedt een houten vloer een mooi alternatief.

2 DUURZAME HOUTSOORTEN

Onder druk geïmpregneerd verduurzaamd dennehout heeft een zachtgroene kleur. Het is hierdoor beschermd tegen houtrot en schimmels. We raden aan om een nieuw tuinhuis de eerste 6 maanden niet te behandelen, hierdoor kan het verder uitdrogen.

Thermowood is Noors dennenhout dat een thermische behandeling onderging en daardoor zijn duurzaamheid verhoogt tot klasse I/II. Dit hout vraagt geen verder onderhoud en gaat na verloop van tijd vergrijzen en verweren.

showroom met tuinhuizen

TUINHUIZEN MET LUIFEL OP MAAT VERKRIJGBAAR

offerte aanvraag tuinhuis De Cock

EIGEN MONTAGE DIENST

Onze tuinhuizen met plat dak zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De tuinhuizen kunnen door onze diensten geplaatst worden. Bent u handig dan kunt u de tuinhuizen ook verkrijgen in zelfbouwpakket.

tuinhuis met plat dak en pergola
tuinhuis met plt dak en oversteek

download brochure tuinhuizen de cock

STEVIGE CONSTRUCTIE

De blokhutplanken van de tuinhuizen worden tegen een stevig kader genageld. Hierdoor krijgt het tuinhuis een eigentijdse, strakke en onweerstaanbare uitstraling. Vraag naar de mogelijkheden om uw tuinhuis uit te breiden met een oversteek of pergola’s in verschillende afmetingen.